life coach 3_edited.jpg

Over Ilja

Coach Ilja is gestart vanuit onrust.
Dit klinkt misschien raar, maar soms zijn er extreme omstandigheden nodig om te doen wat goed voelt. Mijn kwaliteiten kwamen niet altijd tot zijn recht in de functies die ik had. Het frustreerde me dat ik tijdens lesgeven geen aandacht kon geven aan degene die niet zo gemakkelijk mee konden. Of wanneer er tijdens het begeleiden van een kwetsbare jongere ineens een klant op de stoep stond die ik voorrang moest geven.

En dan kwam daar ook nog eens een burn-out om de hoek kijken, omdat ik compleet was vergeten hoe ik naar mezelf moest luisteren.

De keus om als zelfstandig ondernemer verder te gaan was daarom voor mij de enige logische. Doen waar ik goed in ben en dicht bij mezelf blijven.

 

Eigenzinnigheid als kracht!

Er is mij wel eens verteld dat ik iemand ben die buiten de lijntjes kleurt. Ik denk dan alleen maar: “welke lijntjes?”Al van jongs af aan wist ik heel goed wat ik stom vond. Als iemand fan was van Madonna, was ik dat dan dus niet. Ik was fan van Cyndi Lauper!

Die eigenzinnigheid heeft ervoor gezorgd dat ik het mezelf niet altijd even makkelijk heb gemaakt en ik door mijn hoogsensitiviteit me soms niet helemaal op mijn plek voelde. Maar ik heb mijn weg gevonden en ik help om die reden dan ook graag mensen die niet mee willen met de stroom. Die hun eigen pad bewandelen, maar soms gewoon een verkeerde afslag hebben genomen ergens

 
beeldmerk donker.png

Ervaring

Het begeleiden van mensen begon bij mij al toen ik werkte als grafisch vormgever. Ik vond het heerlijk om stagiaires te begeleiden. Om die reden ben ik later gaan werken als docent op diverse grafische MBO opleidingen. Daarvoor heb ik mijn didactisch en pedagogische aantekening behaald.

Ook heb ik gewerkt als jongerencoach bij een creatieve, sociale onderneming.

In December 2020 heb ik mijn diploma life coach behaald en sinds maart 2021 coach ik creatieve HSP'ers.
In juli 2021 heb ik het certificaat behaald voor Colournostics kleur coaching.

 

Behalve coachen vind ik deze 4 dingen ook echt heel erg tof om te doen!

personal brand design_edited.jpg
IMG_3390.jpg

Brand Design

Met mijn bedrijf buro ilja maak ik Brand Designs voor (startende) ondernemers.
Ik kan hier al mijn kennis en creativiteit in kwijt. Kleuren, vormen, lettertypes worden logo's en Social Media templates.

Rolschaatsen

Wielen onder je voeten, focus aan en hop die bowl in! Het is het ultieme gevoel van vrijheid. Het is spannend en wanneer je intussen aan iets anders denkt, dan gaat het mis. Voor mij de perfecte hobby!

tekenen.jpg
road trips camper_edited.jpg

Tekenen

Als kind was dit al mijn hobby en het tekenen komt nu met periodes dat ik het leuk vind om te doen. Ik heb een eigen stijl ontwikkeld, maar probeer soms ook wat anders uit.

Road trips

Sinds 2 jaar hebben mijn vriend en ik een camper in ons bezit. Dit huisje op wielen geeft ons zoveel plezier. Ook weer die vrijheid he? Het liefst gaan we richting Portugal!