top of page
_MG_9957.jpg

Colournostics - coachen met kleur

Welke kleur heeft jouw probleem?

Sluit je ogen. Leg je handen op je buik. Denk aan je probleem. Welke kleur heeft dit probleem?

Colournostics is een coachings methode bestaande uit een combinatie van de psychologie van kleur en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).
Je onderbewuste gevoelens en gedachten kunnen met Colournostics naar boven en naar buiten komen door het inzetten van kleurkeuzes.

De taal van kleur helpt je om je problemen op een bewust niveau te begrijpen en zal je inzicht geven over jezelf en wat je in de weg staat om vooruit te gaan. Het is ontworpen om nieuwe manieren, mogelijkheden en opties te tonen om je leven te veranderen.

Voor wie is Colournostics?

  • Je maakt je veel zorgen

  • Je hebt stress of voelt onrust

  • Je wilt iets veranderen in je leven, maar weet nog niet hoe

  • Je voelt blokkades en komt niet vooruit

  • Je zoekt naar oplossingen maar vindt ze niet

Maar ook voor Personal Branding kan Colournostics heel goed ingezet worden.
Denk dan aan blokkades die je hebt tijdens het ondernemen. Twijfels over je eigen verhaal en aanbod. Keuzes over investeringen of doelgroep.

beeldmerk donker.png

Wat levert het op?

  • Je hebt duidelijke inzichten in je problemen.

  • Je hebt leren luisteren naar je onderbewustzijn.

  • Je blokkades zijn doorbroken.

  • Je hebt concrete handvaten hoe jij verder wilt.

  • Je voelt je opgelucht, je hebt je gevoel laten spreken.

colournostics 2.jpg

De sessie

Een Colournostics coach sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten . Het kan via zoom, maar ook bij mij thuis.

Tijdens de sessie gaan we in 5 stappen van het probleem naar een oplossing of helder inzicht.
 Na 2 weken volgt er een telefonische follow-up van ongeveer een kwartiertje. 

Colournostics is laagdrempelig. Je hoeft niet heel je leven uit de doeken te doen en grote problemen te hebben. 1 sessie geeft vaak goede inzichten wat kan zorgen voor opluchting. Om die reden hou ik ook de prijs laag.

Omdat ik op persoonlijk gebied wat hulp en duidelijkheid nodig had besloot ik een Colournostics coach sessie te boeken bij Ilja. Heel gemakkelijk kon ik een afspraak inplannen via haar website. De online sessie ging via Zoom en dat werkte perfect omdat ze alle benodigdheden voor de sessie al op een aparte website gezet had die we tijdens de sessie gebruikten. Van te voren had ik hiervoor alle informatie ontvangen en de login voor de Colournostics pagina was zo gemaakt.
En dan de sessie zelf.
Na even gezellig praten gingen we gelijk goed de diepte in. Ze stelde in totaal 5 vragen waarbij ik een kleur moest kiezen. Na elke vraag en kleurkeuze bespraken we wat bij die kleur hoorde. Door de 5 vragen begonnen we bij het probleem bespreken en eindigden we de sessie met een duidelijk actieplan.
Ilja weet ontzettend goed samen te vatten en door te vragen. Soms daardoor ook op een goede manier confronterend. Ze laat je volledig in je waarde; geen antwoord is te gek of raar.
Ik voelde me enorm op mijn gemak en daardoor kon ik ook open en eerlijk zijn. De sessie vloog voorbij en ik ging met een goed en helder gevoel het gesprek uit. 
Ilja dankjewel voor deze verhelderende sessie! Een echte aanrader!
Laat de kleur en Ilja je de weg wijzen.

Kelly

bottom of page